AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünün alçaldığını görmek

Kahve falında gökyüzünün alçaldığını görmek

Kahve falında gökyüzünün alçaldığını görmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünün alçaldığını gördüyseniz:

  • Politik davranmalısınız.

Kahve falında gökyüzünün alçaldığını görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, bol kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında yükselip alçalmak hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, hane içine ay doğacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzüne dokunmak işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde kırmızı ışık görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünü bulanık görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, hayallerinin yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne yakın olmak yeni maddi kapıların size açılacağın, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde yüzmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde uçan adam görmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, darlığa düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir