AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzüne yakın olmak

Kahve falında gökyüzüne yakın olmak

Kahve falında gökyüzüne yakın olmak büyük tartışmalara gireceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzüne yakın olmak gördüyseniz:

  • Yurtdışında çalışanlar ülkelerine dönme kararı alabilirler.

Kahve falında gökyüzüne yakın olmak çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünü yakın görmek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında gece yıldızlı gökyüzü görmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde araba görmek bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde gezmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünden yere inmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde kuşların uçtuğunu görmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında siyah gökyüzü görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir