Kahve falında tv seyretmek

Kahve falında tv seyretmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, bunun da geleceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kişinin rahat edeceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına tabir olunur.

Kahve falında tv seyretmek gördüyseniz:

  • Karışıklıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında camdan seyretmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına alamet eder.

Kahve falında kar seyretmek dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğün seyretmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, iyi halin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mac seyretmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine inanılır.

Kahve falında pencereden yağmur seyretmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında camdan kar seyretmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sel seyretmek dileklerinin yerine geleceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına rivayet eder.

Kahve falında dünyayı seyretmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top