AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde sallanmak

Kahve falında gökyüzünde sallanmak

Kahve falında gökyüzünde sallanmak büyük maddi kazanç elde edileceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, yeni bir adım atılacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde sallanmak gördüyseniz:

  • Hayır, tutkularınızın peşinden gitmeniz gerekiyor.

Kahve falında gökyüzünde sallanmak borçlarının kalmayacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde salıncakta sallanmak çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına delalettir.

Kahve falında havada iple sallanmak gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına inanılır.

Kahve falında dişimin sallandığını görmek sorunların teker teker aşılacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine yorulur.

Kahve falında sallanan duvar görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerde sallanmak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işarettir.

Kahve falında caminin sallandığını görmek kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında salih adında birini görmek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir