AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin sallandığını görmek

Kahve falında caminin sallandığını görmek

Kahve falında caminin sallandığını görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına inanılır.

Kahve falında caminin sallandığını gördüyseniz:

  • Duygusal uyuşmazlıklar bazı sıkıntılara neden olabilir.

Kahve falında caminin sallandığını görmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine işaret eder.

Kahve falında deprem olduğunu evin sallandığını görmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında dişi sallandığını görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına işarettir.

Kahve falında köpek dişinin sallandığını görmek büyük bir mala sahip olacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında dişini sallandığını görmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına inanılır.

Kahve falında denizin üstünde sallanmak işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına delalettir.

Kahve falında azı dişinin sallandığını görmek kazancın helal şekilde artırılacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine işaret eder.

Kahve falında sallanan sandalyede oturmak başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, kurtuluşa kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir