AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde kuğu görmek

Kahve falında gökyüzünde kuğu görmek

Kahve falında gökyüzünde kuğu görmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, ticaretin önünün açılacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde kuğu gördüyseniz:

  • Yeni bir iş birliği, iş ya da ilişkiden en fazlasını umabilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünde kuğu görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kuğular görmek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuğu yakalamak kazancın ikiye katlanacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biblo kuğu görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde kuğu görmek hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında uçan kuğu görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, yalan söylemeyeceğine delalettir.

Kahve falında kuğu kuşu görmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kuğu görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir