AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kuğu görmek

Kahve falında beyaz kuğu görmek

Kahve falında beyaz kuğu görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, zor günlerin geride kalacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kuğu gördüyseniz:

  • Yapamayacaklarınıza değil, yapabileceklerinize odaklanın.

Kahve falında beyaz kuğu görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz kuğular görmek ona emek vereceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında biblo kuğu görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuğu kuşu görmek sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine yorulur.

Kahve falında siyah kuğu görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine delalet eder.

Kahve falında gölde kuğu görmek alkış alacağına ve itibar göreceğine, işlerinde başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında kuğu yakalamak istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında denizde kuğu görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir