AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan kuğu görmek

Kahve falında uçan kuğu görmek

Kahve falında uçan kuğu görmek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, sağlık ve şifa bulacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçan kuğu gördüyseniz:

  • Rutin dışına çıkabilirsiniz.

Kahve falında kuğunun uçtuğunu görmek başına uğursuz olayların geleceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına delalet eder.

Kahve falında uçan kuğu görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında kuğu yavrusu görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kuğu görmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz kuğular görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuğu kuşu görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, kendisini ailesine vereceğine alamet eder.

Kahve falında gölde kuğu görmek uygulayacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına alamet eder.

Kahve falında denizde kuğu görmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, zahmet veren işlerin artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir