Kahve falında göğsünün ucunu görmek

Kahve falında göğsünün ucunu görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, fal sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında göğsünün ucunu gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan veya istikrarsız kişiler nedeniyle işlerinizi ihmal etmeyin.

Kahve falında göğsünün ucunu görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında göğe uçtuğunu görmek tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine inanılır.

Kahve falında göğsünün ucunun koptuğunu görmek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında göğe dokunmak maddi kayba uğrayacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya işarettir.

Kahve falında başka birinin göğsünü görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünü küçük görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına delalet eder.

Kahve falında gökten ateş topu düştüğünü görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında göğse yaslanmak ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir