AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek kordonunu kesmek

Kahve falında bebek kordonunu kesmek

Kahve falında bebek kordonunu kesmek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, zor günlerin biteceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına delalet eder.

Kahve falında bebek kordonunu kesmek gördüyseniz:

  • Atlanan detaylar sorun olabilir.

Kahve falında bebeğin kordonunu kesmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek kordonunu kesmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, maddi çıkmazların biteceğine yorulur.

Kahve falında bebek kordonu kesmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göbek kordonu kesmek yaşamına renk geleceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında kordon bağı kesmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına işaret eder.

Kahve falında göbek kordonunu kesmek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kordon kesmek dileklerinin de kabul olacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya inanılır.

Kahve falında kordonlu bebek görmek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir