AnaSayfa / Genel / Kahve falında fıtık olduğunu görmek

Kahve falında fıtık olduğunu görmek

Kahve falında fıtık olduğunu görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, uzaktan haberler işiteceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine rivayet eder.

Kahve falında fıtık olduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili konularda zor tatmin olabilirsiniz.

Kahve falında bel fıtığı ameliyatı olmak karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göbek fıtığı olduğunu görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına rivayet eder.

Kahve falında fıtık görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kasık fıtığı görmek neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında fıtık olduğunu görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında göbek fıtığı görmek önünün açık olacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalettir.

Kahve falında bel fıtığı ameliyatı olduğunu görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, başarılarını ispat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fıtık ameliyatı olmak hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir