AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbeğinde kıl görmek

Kahve falında göbeğinde kıl görmek

Kahve falında göbeğinde kıl görmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, verdiği emeklerin heba olacağına, evlerin ayrılacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, onunla yeniden kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında göbeğinde kıl gördüyseniz:

  • Daha çok maddi değerler taşıyan konuları ön plana alacaksınız.Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harakete geçmenizde fayda var.

Kahve falında göbekten kıl koparmak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göbeğini kıllı görmek kolay kolay pes etmeyeceğine, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıllı göbek görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, her şeyin sarpa saracağına işaret etmektedir.

Kahve falında göbek kılı görmek rahata ereceğine, mutlu olacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göbekte kıl görmek dualarından hayır görmeyeceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göbeğin kıllandığını görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına inanılır.

Kahve falında göbeğinde kıl görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göbeğin kanadığını görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir