AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba tamirhanesi görmek

Kahve falında araba tamirhanesi görmek

Kahve falında araba tamirhanesi görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işarettir.

Kahve falında araba tamirhanesi gördüyseniz:

  • Evinizde maddi açıdan istikrar sağlamanız gerekebilir.

Kahve falında araba tamirhanesi görmek rahatlığa erileceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla birine çarpmak dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin arabasına binmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına yorulur.

Kahve falında oğlunun araba aldığını görmek duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına işarettir.

Kahve falında araba sürerken uyumak deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil araba çalmak iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına işarettir.

Kahve falında batan araba görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolu arabaya binmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir