AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan giysi almak

Kahve falında pazardan giysi almak

Kahve falında pazardan giysi almak büyük bir tartışma yaşayacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, bilgi ile donanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına, iş güç sahibi olacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına inanılır.

Kahve falında pazardan giysi almak gördüyseniz:

  • Romantik ilişkileriniz için harcadığınız her dakikaya değer, zaman kaybı olarak görmemelisiniz.

Kahve falında pazardan giysi almak hileye ve fesada başvurmayacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni giysiler almak yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil giysili birini görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birine giysi vermek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına delalet eder.

Kahve falında ölüye giysi giydirmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında giysi satmak onların mutluluğu için kendisini adayacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor renkli giysi görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah giysili görmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir