AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar süsü görmek

Kahve falında duvar süsü görmek

Kahve falında duvar süsü görmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, büyük bir aşk yaşayacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvar süsü gördüyseniz:

  • Aslında yapılacak çok şey varken, ısrarla aynı düşünceleri savunuyor veya bazı fikirlerinizde ısrarcı oluyor olabilirsiniz.

Kahve falında duvar süsü görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi süs balığı görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında sarı süs balığı görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev süsleri görmek acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kağıt süsü görmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süslenmiş yatak görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında çok süslenmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yavru süs köpek görmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir