AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan ceylan görmek

Kahve falında ağlayan ceylan görmek

Kahve falında ağlayan ceylan görmek gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine delalet eder.

Kahve falında ağlayan ceylan gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle ilgili haberler karşısında düşüncelerinizde değişiklik meydana gelebilir.

Kahve falında ağlayan ceylan görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında küçük ceylan görmek şansının kendisinden yana olacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamile ceylan görmek büyüyeceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına rivayet eder.

Kahve falında ceylan derisi görmek tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine işaret eder.

Kahve falında ceylan eti yemek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vurulmuş ceylan görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına işaret eder.

Kahve falında yavru ceylan görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında ceylana binmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir