AnaSayfa / Genel / Kahve falında vurulmuş ceylan görmek

Kahve falında vurulmuş ceylan görmek

Kahve falında vurulmuş ceylan görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine yorulur.

Kahve falında vurulmuş ceylan gördüyseniz:

  • Tereddüt ettiğiniz konular varsa, harekete geçmeden önce açıkça dile getirmeniz gerekebilir.

Kahve falında vurulmuş ceylan görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, ilerleyemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ceylan kafası görmek kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına yorulur.

Kahve falında ölü ceylan görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına yorulur.

Kahve falında ceylan gözü görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ceylan derisi görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ceylan tutmak becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına delalettir.

Kahve falında yavru ceylan görmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, önünün kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ceylan eti yemek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir