AnaSayfa / Genel / Kahve falında geviş getirmek

Kahve falında geviş getirmek

Kahve falında geviş getirmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, yollarının açılacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında geviş getirmek gördüyseniz:

  • Belli fırsatlar yüzünü gösteriyor.

Kahve falında geviş getirmek mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geviş getiren deve görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tevhit getirmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tekbir getirmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, aile hayatının hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında salavat getirmek sevinçli bir hayat süreceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında ölüm anında şehadet getirmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında şahadet kelimesi getirmek kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında salatü selam getirmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir