AnaSayfa / Genel / Kahve falında geviş getiren deve görmek

Kahve falında geviş getiren deve görmek

Kahve falında geviş getiren deve görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, hem işinde başarılı olacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında geviş getiren deve gördüyseniz:

  • Hayat şartlarınızda beklenmedik yükselişler olabilir.

Kahve falında geviş getiren deve görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine tabir olunur.

Kahve falında geviş getirmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında develer görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında hacda deveye binmek onlarla dayanışma içinde olacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devenin yattığını görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki hörgüçlü deve görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına işarettir.

Kahve falında deve yumurtası görmek umutlarının boşa çıkmayacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deve derisi yüzmek geçineceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir