AnaSayfa / Genel / Kahve falında geometrik şekiller görmek

Kahve falında geometrik şekiller görmek

Kahve falında geometrik şekiller görmek anne baba duası alınacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, birikiminin artacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geometrik şekiller gördüyseniz:

  • Diğerlerine yapacağınız yardımlar boşa gitmeyecek.

Kahve falında geometrik şekiller görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hızlı bir şekilde koşmak bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç şekillendirmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında çamurdan şekil yapmak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şekilli ayna görmek içine düşen fesada yeniliceğine, işlerin rast gideceğine delalet eder.

Kahve falında toplu şekilde ağlamak sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarını şekillendirmek büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamura şekil vermek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir