AnaSayfa / Genel / Kahve falında geniş ev görmek

Kahve falında geniş ev görmek

Kahve falında geniş ev görmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında geniş ev gördüyseniz:

  • Çekici görünebilirsiniz.

Kahve falında geniş odalı ev görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına tabir olunur.

Kahve falında geniş ve güzel ev görmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya alamet eder.

Kahve falında geniş temiz ev görmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında büyük geniş bir ev görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında geniş bahçeli ev görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına işaret eder.

Kahve falında geniş ve büyük ev görmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında eski ve geniş ev görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında geniş beyaz ev görmek üzüleceğine ve pişman olacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir