AnaSayfa / Genel / Kahve falında genç sevgili görmek

Kahve falında genç sevgili görmek

Kahve falında genç sevgili görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında genç sevgili gördüyseniz:

  • Çok fazla önemsemediğiniz iş veya planlara, daha fazla ilgi göstermeniz ya da dikkat etmeniz durumunda çok önemli noktalara taşınabilirler.

Kahve falında genç sevgili görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına yorulur.

Kahve falında genç erkekle sevgili olmak ferahlık veren sözler duymaya, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına alamet eder.

Kahve falında genç deve görmek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında genç güzel kadın görmek büyük bir ikilemde kalacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında annesinin gençliğini görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına delalettir.

Kahve falında genç delikanlı öpmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin gençleştiğini görmek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında genç birini sakal görmek rütbenin yükseleceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir