AnaSayfa / Genel / Kahve falında genç deve görmek

Kahve falında genç deve görmek

Kahve falında genç deve görmek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında genç deve gördüyseniz:

  • Bazı durumların, ilişkilerin veya pazarlıkların çerçevesini kendi koşullarınıza ya da isteklerinize göre çizmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında genç deve görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında genç bir kızın nişanlandığını görmek rızkının çeşitleneceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında genç yakışıklı erkek görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, şifa edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gençliğini görmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine yorulur.

Kahve falında insanı genç görmek helal rızka kavuşacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında babayı gençleşmiş görmek yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında genç tanıdık erkek görmek esenleyeceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kendini daha genç görmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir