Kahve falında tanımadığın delikanlı görmek

Kahve falında tanımadığın delikanlı görmek kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın delikanlı gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz maddi konularda, kadınsanız duygusal ilişkilerinizde şanslısınız.

Kahve falında tanımadığın delikanlı görmek elindekileri de alıp götüreceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına alamet eder.

Kahve falında genç delikanlı görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında genç bir delikanlı görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına yorulur.

Kahve falında tanıdık delikanlı görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine alamet eder.

Kahve falında güzel delikanlı görmek başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında delikanlıya sarılmak sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına yorulur.

Kahve falında bir delikanlı görmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında yabancı delikanlı görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir