AnaSayfa / Genel / Kahve falında genç biriyle öpüşmek

Kahve falında genç biriyle öpüşmek

Kahve falında genç biriyle öpüşmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında genç biriyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Bazı iş veya anlaşmaların sizi ruhen tatmin edip etmeyeceği konusunda endişeleriniz olabilir.

Kahve falında bir insanı genç görmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında genç birini öpmek özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında genç odası görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birini genç olarak görmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında annesini genç görmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında genç birinin saçlarını beyaz görmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına inanılır.

Kahve falında kocasını genç görmek problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında genç yaşta evlendiğini görmek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir