AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını genç görmek

Kahve falında kocasını genç görmek

Kahve falında kocasını genç görmek güzel günler yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, ilim irfan sahibi olacağına, aydınlanacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında kocasını genç gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda rahatlamanıza neden olacaksa gerekli adımları atmanız gerekiyor.

Kahve falında kocasının gençleştiğini görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasının gençliğini görmek geleceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında kocasını genç görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, işinin başına geçeceğine işaret eder.

Kahve falında ölen anneyi genç görmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, büyük bir işin sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gençleşmiş birini görmek bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına işaret etmektedir.

Kahve falında kendinin gençleştiğini görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında genç bir erkeğe sarılmak evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında genç ağaç görmek dileklerin gerçekleşeceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir