AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanı genç görmek

Kahve falında bir insanı genç görmek

Kahve falında bir insanı genç görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, önemli kişi haline geleceğine delalettir.

Kahve falında bir insanı genç gördüyseniz:

  • Artık size hitap etmeyen bağlantıların, iş birliklerinin ya da anlaşmaların arkasında durmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında bir insanı olduğundan genç görmek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı insanı genç görmek çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine alamet eder.

Kahve falında bir insanı gençleşmiş görmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında genç bir insanın yaşlandığını görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında bir insanı genç görmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında genç insanı yaşlı görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine alamet eder.

Kahve falında bir insanın gençleştiğini görmek kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş insanı genç görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir