AnaSayfa / Genel / Kahve falında genç birinin öldüğünü duymak

Kahve falında genç birinin öldüğünü duymak

Kahve falında genç birinin öldüğünü duymak tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, bolluğun ve verimin de artacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında genç birinin öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Zaten tamamen kontrolu alamamıştınız sonra iyiden iyiye kaybediyorsunuz.

Kahve falında genç birinin öldüğünü duymak kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına işarettir.

Kahve falında genç bir erkeğin öldüğünü görmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına yorulur.

Kahve falında genç birinin öldüğünü görmek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında genç bir kızın öldüğünü görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, bereketli bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında genç yaşta öldüğünü görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Kahve falında askerin öldüğünü duymak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anneni öldüğünü duymak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunu öldüğünü duymak bazı operasyonlar geçireceğine, sorunların aşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir