AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerin öldüğünü duymak

Kahve falında askerin öldüğünü duymak

Kahve falında askerin öldüğünü duymak dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında askerin öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Hatırlatmaları biraz ertelemek daha doğru olabilir.

Kahve falında askerin öldüğünü duymak bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine inanılır.

Kahve falında düşman askerini öldürmek çok büyük atılımlar yapacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askeri öldü görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına işarettir.

Kahve falında düşman askeri öldürmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abinin öldüğünü duymak maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında akrabalarının öldüğünü duymak yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine işarettir.

Kahve falında kayınpederin öldüğünü duymak ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, mevlit okutacağına yorulur.

Kahve falında bir kişinin öldüğünü duymak alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir