AnaSayfa / Genel / Kahve falında genç bir kızı hamile görmek

Kahve falında genç bir kızı hamile görmek

Kahve falında genç bir kızı hamile görmek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, karlı işler alacağına yorulur.

Kahve falında genç bir kızı hamile gördüyseniz:

  • Karşı cinsten çevrenizde sizinle ilgilenen çok sayıda insan var.

Kahve falında genç bir kızın hamile olduğunu görmek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında genç bir kızı hamile görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında genc kızı hamile görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında genc kızın hamile olduğunu görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına işarettir.

Kahve falında hamile genç kadın görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında genç bir kızın öldüğünü görmek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine rivayet eder.

Kahve falında genç bir kızın nişanlandığını görmek yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına alamet eder.

Kahve falında genç bir kızı görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir