AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrıldığın eski sevgiliyi görmek

Kahve falında ayrıldığın eski sevgiliyi görmek

Kahve falında ayrıldığın eski sevgiliyi görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, ileri gideceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ayrıldığın eski sevgiliyi gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakabilirseniz, siz müdahale etmeden, nasıl her şeyin yoluna girdiğini görerek şaşırabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliden ayrıldığını görmek iflasın eşiğine geleceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin sevgilisinden ayrıldığını görmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle barışıp tekrar ayrılmak bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliden ayrılmak yoksulluktan sonra zengin olmaya, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle ayrıldığını görmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin ayrıldığını görmek sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına işarettir.

Kahve falında ayrıldığın eski sevgiliyi görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisinden ayrıldığını görmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir