AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemide olduğunu görmek

Kahve falında gemide olduğunu görmek

Kahve falında gemide olduğunu görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, işindeki verimin artacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, çektiği yokluğun unutulacağına inanılır.

Kahve falında gemide olduğunu gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren bir konu beklenmedik bir şekilde lehinize gelişme gösterebilir.

Kahve falında geminin gittiğini görmek rızıksız kalacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında gemiyle yurtdışına gitmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemiye binmeye çalışmak mallarının ve parasının çoğalacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gemi kazası görmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine inanılır.

Kahve falında batan gemiden kurtulmak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında gemiyle denizde gezmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında yüzen gemi görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, daha sonra işlerin açılacağına delalettir.

Kahve falında gemide balık tutmak kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir