AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın çalıp kaçmak

Kahve falında altın çalıp kaçmak

Kahve falında altın çalıp kaçmak duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında altın çalıp kaçmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce başkalarının görüş açılarını da değerlendirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında altın çalıp kaçmak haram mal yiyip içeceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında para çalıp kaçmak hayır duaları alınacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çalıp kaçmak kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın ve paralarının çalındığını görmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına delalet eder.

Kahve falında altınlarının çalındığını görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına delalet eder.

Kahve falında çeyrek altının çalındığını görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına delalettir.

Kahve falında altınlarını çalındığını görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya alamet etmektedir.

Kahve falında çalınan altını bulmak böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir