AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemi devrilmesi görmek

Kahve falında gemi devrilmesi görmek

Kahve falında gemi devrilmesi görmek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, işlerinde kara geçeceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine işarettir.

Kahve falında gemi devrilmesi gördüyseniz:

  • Kendikendinizi etkilemekten vazgeçmelisiniz.

Kahve falında devrilen gemi görmek kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına delalet eder.

Kahve falında gemi devrilmesi görmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine delalettir.

Kahve falında kamyon devrilmesi görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına inanılır.

Kahve falında devrilen bina görmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine inanılır.

Kahve falında dolabın devrildiğini görmek ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında otobüsün devrilmesi görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında trenin devrilmesini görmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında traktörün devrildiğini görmek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir