AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemi çalmak

Kahve falında gemi çalmak

Kahve falında gemi çalmak uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına alamet eder.

Kahve falında gemi çalmak gördüyseniz:

  • Seçimlerinizi dikkatli hesaplamalısınız.

Kahve falında gemi çalmak parasız günler geçireceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında yüzerek gemiye binmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında gemi kullanmak hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında osmanlı gemisi görmek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gemi denizde gitmek işlerinin de bir düzene oturacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında okyanusta gemi görmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geminin patladığını görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, kötü duygularından arınacağına işarettir.

Kahve falında gemiyle gittiğini görmek mevkie edineceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir