AnaSayfa / Genel / Kahve falında halayı çekmek

Kahve falında halayı çekmek

Kahve falında halayı çekmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halayı çekmek gördüyseniz:

  • Çözümlenmemiş durumlar zayıf zamanlarda yok olabilir.

Kahve falında camide halay çekmek başarılı adımlar atacağına, borçları varsa ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşlarınla halay çekmek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, kişinin zor günlerden geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta halay çekmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında okulda halay çekmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halay başı çekmek maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına delalettir.

Kahve falında biriyle halay çekmek can sıkıntısının sona ereceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine yorulur.

Kahve falında düğünde halay çekmek görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlikle halay çekmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir