AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikle evlendiğini görmek

Kahve falında gelinlikle evlendiğini görmek

Kahve falında gelinlikle evlendiğini görmek sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, hikmete kavuşacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında gelinlikle evlendiğini gördüyseniz:

  • Bağlar güçleniyor veya yalnız olanlar yeni kişilerle bir araya geliyorlar.

Kahve falında gelinlik giymek yeniden evlenmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında gelinlik giyip evlendiğini görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında gelinlik size evlenmek bunalacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında evlenmek ama gelinlik giyememek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, ferahlık veren sözler duymaya rivayet eder.

Kahve falında evliyken gelinlik giyip evlenmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlik giyip eşiyle evlenmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında evlenmek gelinlik giymek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ve evlendiğini görmek mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir