AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyken gelinlik giyip evlenmek

Kahve falında evliyken gelinlik giyip evlenmek

Kahve falında evliyken gelinlik giyip evlenmek parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evliyken gelinlik giyip evlenmek gördüyseniz:

  • Oldukça zorlanarak yaptığınız planların istendiği gibi gitmemesi veya bazı yerlerinde sorunlar oluşması durumunda geri dönüp tüm resmi tekrar çıkartmanızda fayda var.

Kahve falında evliyken gelinlik giyip evlenmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine inanılır.

Kahve falında evli birinin gelinliğini giymek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına yorulur.

Kahve falında evli kişinin gelinlik giydiğini görmek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında evli kişinin gelinlik görmek aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına delalettir.

Kahve falında evli birini gelinlik giymiş görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli bayanı gelinlikle görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik giyen evli birini görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında evli bir kadını gelinlikle görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir