AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlenmek gelinlik giymek

Kahve falında evlenmek gelinlik giymek

Kahve falında evlenmek gelinlik giymek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında evlenmek gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almanız üst pozisyondaki kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında gelinlik giydiğini evlendiğini görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek evlenmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik giymek ve evlendiğini görmek böylece hayata yeniden sarılacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına delalettir.

Kahve falında evlenmek gelinlik giymek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik giymek yeniden evlenmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında evlenmek ve gelinlik giymek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik giymek evlendiğini görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bereketin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında evlendiğini gelinlik giydiğini görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir