AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik tacı görmek

Kahve falında gelinlik tacı görmek

Kahve falında gelinlik tacı görmek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, tövbelerin kabul olacağına, geçiminin güçleşeceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında gelinlik tacı gördüyseniz:

  • Ufak bir sürpriz söz konusu olabilir.

Kahve falında gelinlik giyip taç takmak çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik ve taç görmek yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik tacı takmak tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik giymek taç takmak işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik tacı görmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına inanılır.

Kahve falında altın taç taktığını görmek mal ve para kazanılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiçekli taç görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına tabir olunur.

Kahve falında saç taç takmak böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir