AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giymek evlendiğini görmek

Kahve falında gelinlik giymek evlendiğini görmek

Kahve falında gelinlik giymek evlendiğini görmek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek evlendiğini gördüyseniz:

  • Anlamadığınız konularda daha fazla bilgiye sahip ya da aklı farklı çalışan kişilerden fikir alabilirsiniz.

Kahve falında gelinlik giydiğini ve evlendiğini görmek kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına delalet eder.

Kahve falında evlenmek gelinlik giymek hayırlı bir yuva kuracağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına yorulur.

Kahve falında evlendiğini gelinlik giydiğini görmek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlik giymek ve evlenmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine delalettir.

Kahve falında gelinlik giymek evlendiğini görmek lüks içinde olacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek evlenmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giydiğini evlendiğini görmek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, rızkın genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik giymek yeniden evlenmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir