AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giymek evlenmek

Kahve falında gelinlik giymek evlenmek

Kahve falında gelinlik giymek evlenmek ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek evlenmek gördüyseniz:

  • İyimser duygular içinde hareket etmeye çalışınız.

Kahve falında gelinlik giymek evlendiğini görmek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine inanılır.

Kahve falında evlenmek gelinlik giymek maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik giydiğini evlendiğini görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik giymek yeniden evlenmek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evlenmek ve gelinlik giymek adını kirleteceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giydiğini ve evlendiğini görmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine inanılır.

Kahve falında gelinlik giymek ve evlendiğini görmek hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik giymek ve evlenmek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir