Kahve falında gelinlik giyip gezmek

Kahve falında gelinlik giyip gezmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, ileride saygın bir kimse olacağına, kimseyle konuşmayacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında gelinlik giyip gezmek gördüyseniz:

  • İyi hesaplanmamış veya ani değişiklikler yapmanız durumunda size güvenen bir kişiyle aranızda problemler yaşanabilir.

Kahve falında gelinlikle gezmek elinin sıkışacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyip gezmek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla arabayla gezmek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize delalettir.

Kahve falında kocasıyla gezmek çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele gezmek sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, o şekilde bir çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşiyle gezmek çok zor durumlara düşeceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına inanılır.

Kahve falında gezmek istemek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında köpek gezdirdiğini görmek el attığı her işten zararla çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir