AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giyip başkasıyla evlenmek

Kahve falında gelinlik giyip başkasıyla evlenmek

Kahve falında gelinlik giyip başkasıyla evlenmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, kurtuluşu bulacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik giyip başkasıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınız artabilir veya parasal kazançları yükseltmenin yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında gelinlikle evlenmek uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evlenmek ve gelinlik giymek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik giydiğini ve evlendiğini görmek kısmetlerinden olacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına delalet eder.

Kahve falında gelinlik giymeden evlenmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek evlenmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlik evlenmek yükseldikçe yükseleceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında evliyken gelinlik giyip evlenmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik giymek ve evlenmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir