AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikle evlenmek

Kahve falında gelinlikle evlenmek

Kahve falında gelinlikle evlenmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlikle evlenmek gördüyseniz:

  • Egoistlikten uzak kalmanız çevrenizdekilerle daha iyi iletişim kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında gelinlik giymek ve evlenmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine delalettir.

Kahve falında gelinlik evlenmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evlendiğini gelinlik giydiğini görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine işarettir.

Kahve falında gelinlik giyip başkasıyla evlenmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik giymeden evlenmek çok büyük paralar kazanılacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlik giyip evlendiğini görmek göğüs germek zorunda kalınacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine yorulur.

Kahve falında evlenmek ve gelinlik giymek ofisteki ağız tadının kaçacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında evliyken gelinlik giyip evlenmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir