AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik aramak

Kahve falında gelinlik aramak

Kahve falında gelinlik aramak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına yorulur.

Kahve falında gelinlik aramak gördüyseniz:

  • İşinize yeterince konsantre olamamanızın nedeni, ondan hoşlanmamanızsa kendinize yeni bir iş arayın.

Kahve falında beyaz gelinlik aramak çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik aramak hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik altına ayakkabı aramak iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın aramak ve bulmak mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, sadece kendisini düşüneceğine rivayet eder.

Kahve falında namaz için yer aramak projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık birini aramak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak su aramak çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında kayıp ayakkabı aramak ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir