AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu olduğunu hatırlamak

Kahve falında oruçlu olduğunu hatırlamak

Kahve falında oruçlu olduğunu hatırlamak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, işlerine dört elle sarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu olduğunu hatırlamak gördüyseniz:

  • Yolculuk veya yolculuklarla ilgili konularda da şanslısınız.

Kahve falında oruçlu olduğunu hatırlamak çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geçmişi hatırlamak yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölümü hatırlamak içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi hatırlamak çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü hatırlamak sorunların gittikçe artacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen birini hatırlamak uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini hatırlamak kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine alamet eder.

Kahve falında oruçlu olduğunu unutup su içmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir