Kahve falında geç uyanmak

Kahve falında geç uyanmak falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, iş kaybı yaşayacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına yorulur.

Kahve falında geç uyanmak gördüyseniz:

  • Aslında ne derece dikkatli olursanız olun para sıkıntısı kaçınılmaz gibi görünüyor.

Kahve falında geç uyanmak haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, namaz kılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geç uyandığını görmek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uyurken uyanmak işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canının ve malının garantide olacağına yorulur.

Kahve falında düşer gibi olup uyanmak her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahkaha atarak uyanmak çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına yorulur.

Kahve falında depremle uyanmak daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, küslükleri bitireceğine işarettir.

Kahve falında yasin okurken uyanmak daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine alamet eder.

Kahve falında yeni uyanmak işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, dinine bağlı kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top