AnaSayfa / Genel / Kahve falında depremle uyanmak

Kahve falında depremle uyanmak

Kahve falında depremle uyanmak yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında depremle uyanmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizde geri adım atmanız olayların asıl nedenlerinin ortaya çıkmasına yardım edebilir.

Kahve falında depremle uyanmak çalışmalarının beğenileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına yorulur.

Kahve falında deprem görerek uyanmak çektiği sıkıntıların son bulacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında irkilerek uyanmak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, hayırlı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde uyanmak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmek ve uyanmak insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına işaret eder.

Kahve falında gülümseyerek uyanmak kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ezan sesine uyanmak yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü uyandırmak huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir