AnaSayfa / Genel / Kahve falında gazinoda çalışmak

Kahve falında gazinoda çalışmak

Kahve falında gazinoda çalışmak kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, anne baba ile ters düşüleceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gazinoda çalışmak gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için zorlu bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında gazinoda çalışmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gazinoya gitmek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gazino görmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine yorulur.

Kahve falında gazinoda çalıştığını görmek hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyle çalışmak ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek binada çalışmak insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, bilgi sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kek yapmaya çalışmak emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına alamet eder.

Kahve falında yangın söndürmeye çalışmak ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir